Вівторок, 30 Квітня, 2024

Як виглядатиме Запоріжжя до Нового року: ковзанки, фотозони та ялинки

Новий рік – час для магії, чарів, подарунків, ми всі вже хочемо поринути у цей прекрасний світ, де мороз хапає за носики, пахне мандаринками, а в голові буде оце безмежне “Let it snow, let it snow, let it snow”. Тому сьогодні нагадаємо вам, який вигляд має Запоріжжя до нового року, що подивитися, де покататися і де зробити круте фото! Більше на сайті zaporizhzhia-future.com.ua.

Хокеїст чи фігурист – ось у чому питання!

Для любителів розсікати лезом лід, безмежно падати-падати-падати і від цього лише сміятися та отримувати задоволення вже давно придумали ковзанку! І якщо років 7 тому в Запоріжжі покататися можна було хіба що на самодільних горках, зараз у нас є чимало ковзанок.

Перша з них і, мабуть, найвідоміша наразі у місті – “Метелица”. Це одна з найбільших ковзанок у місті зі справжнім льодом, де ви зможете відчути себе справжнім фігуристом (тільки, будь ласочка, обережніше!). Зручним є ще те, що ковзанка закрита і, звісно, там ви почуватимете себе комфортно без верхнього одягу, який може сковувати ваші рухи. Ну і як не відзначити той факт, що розташована вона у самому центрі міста – біля палацу спорту “Юність”, за адресою вул. Перемоги, 66.

Щодо цін – також цілком демократично. У будні дні ціна за вхід буде складати 120 грн, у вихідні година коштуватиме на 30 гривень більш – 150.

А якщо чекати Нового року вам не хочеться – можете вже випробувати свої вміння катання на ковзанах. “Метелица” вже відкрита.

Для любителів свіжого повітря також є чудовий варіант у самому центрі міста – “Сільподія”. Розташована опен-ейр ковзанка неподалік торгового центру “Амстор”. Однак однією козанкою “Сільподія” зазвичай не обмежується. Це місце можно сміливо назвати повноцінним фестивалем, оскільки там ви зможете не тільки розважитись, а й смачно поїсти, випити глінтвейну, зробити фото на фотозоні (вона у них дуже атмосферна). А ще тут щороку встановлюють неймовірно гарну ялинку!

“LiHoy” – штучний лід для справжніх веселощів. Так, тут точно ніхто не засумує, адже сумувати приводу точно не буде! Так, справді, льоду ви тут не побачите, але хто сказав, що штучне покриття гірше? Відвідувачі зазначають, що кататися цілком зручно, фактично різниці зі справжнім льодом немає. Що також зручно – для діток є спеціальні пінгвінчики, які не дадуть впасти юним фігуристам. А після насиченої прогулянки точно буде крутою ідеєю поласувати чимось смачненьким у ресторані (ковзанка розташована просто там).

До речі, цього року міська влада планує встановлення ковзанки на каскаді фонтанів “Райдуга”, який працюватиме понад місяць – з 15 грудня по 25 січня.

Новий рік без ялинки – не свято!

Ну який може бути Новий рік, якщо немає ялинки. Справді – ніякий! Ми теж не уявляємо цього свята без розкішних зелених красунь! Але де ж їх шукати? 

Ялинка на Фестивальній багато-багато років була символом міста. Ну а як інакше? Це ж найбільше новорічне дерево у Запоріжжі! Але минулоріч міськрада прийняла рішення ялинку на Фестивальній не встановлювати, не дивлячись на те, що саме ця площа збирала чи не найбільшу кількість гостей. Так, обійшлося без гучних святкувань, Луна-парку і фотозон. Чи буде головна ялинка міста прикрашати площу біля Обласної ради – питання наразі відкрите, однак ми сподіваємося, що цього року ми точно не сумуватимемо, а ялинка буде радувати око жителів своєю красою.

Однак навіть якщо мерія прийме рішення не встановлювати символ свята на центральній площі міста – це не трагедія. Чудова альтернатива буде на площі Маяковского, де просто в центрі стоятиме ця пречудова прикраса міста.

Посміхніться, вас знімає прихована камера!

Для інста-дів та їх бойфрендів ну і всіх-всіх, хто любить позувати на камеру – фотозони! Так, сяючі чудові скульптури неодмінно стануть чудовою прикрасою для вашого інстаграму! Найголовніші та  найпопулярніші з них зазвичай встановлюються на бульварі Шевченка.

Однак цього року для встановити сяючі скульптури планують ще й на Райдузі, яка раніше не була типовим місцем для святкування новорічних свят.

Отже, цьогоріч у Запоріжжі точно буде вдосталь активностей, де кожен зможе круто провести час. Сподіваємося, що карантин не зможе зіпсувати нам новорічний настрій і самі свята!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.