П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Особистий кабінет мешканця Запоріжжя: інновації для містян

В останні роки почали відходити в минуле “традиційні” засоби оплати та відслідкування комунальних послуг – натомість приходять сучасніші способи контролю комунальних послуг і не тільки. Останнім часом запоріжці дедалі частіше обирають для себе “Особистий кабінет мешканця Запоріжжя”, який нещодавно запрацював в нашому місті, пише zaporizhzhia-future.com.ua

Що таке “Особистий кабінет мешканця Запоріжжя” і як його використовують запоріжці? 

2

“Особистий кабінет мешканця Запоріжжя” – це спеціальний електронний сервіс, портал для запоріжців, який дає змогу мешканцям міста обрати для себе просту форму спілкування між споживачем комунальних послуг та надавачем комунальних послуг в нашому місті.  

“Особистий кабінет” пропонує запоріжцям цілу низку потрібних на кожен день функцій: 

  • Постійне інформування стосовно стану особового рахунку від комунальних підприємств нашого міста; 
  • Дізнатися про конкретний стан особового рахунку на конкретний час; 
  • Можливість вчасного отримання інформації про зміни особового стану рахунку; 
  • Можливість отримання рахунків через інші електронні сервіси – наприклад, через електронну пошту; 
  • Можливість подати показники лічильників для отримання точних рахунків до оплати комунальних послуг; 
  • Можливість вчасно сплатити за комунальні послуги в онлайн-режимі.  

Та на цьому в Запоріжжі не планують зупинятися – далі будуть впроваджувати додаткові можливості для містян, аби максимально спростити повсякденне життя запоріжців.  

3

Для того, щоб скористатися можливостями особистого кабінету мешканця, необхідно передусім створити обліковий запис – детальна інструкція є безпосередньо на сайті.  

Потім потрібно пройти авторизацію, традиційно – ввести свій логін та пароль. Тільки після повної авторизації на сайті можна вказати номери особистих рахунків, а вже самі дані комунальних підприємств нашого міста будуть відображатися далі на вкладці “Мої рахунки”.  

Також такий особистий кабінет буде корисним у пошуках актуальної інформації про комунальні тарифи, роботу електронних сервісів Запоріжжя, а також дізнатися про останні новини комунальних підприємств нашого міста. Словом, такий особистий кабінет стане в нагоді кожному мешканцю Запоріжжя, який хоче крокувати в ногу з часом і бути в курсі всіх подій вашого рідного міста.  

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.