Неділя, 28 Квітня, 2024

Збудувати кар'єру ІТ-спеціаліста в Запоріжжі – реально: куди піти за вакансією?

Зараз однією з найбільш популярних та затребуваних сфер є IT-індустрія, пише zaporizhzhia-future.com.ua. Опанувати фах IT-спеціаліста сучасні технології, методи та можливості дозволяють дуже швидко. Проте часто виникає проблема: куди ж піти на роботу? У Запоріжжя IT-сфера розвинена на непоганому рівні, тому, відповідно спеціалісти в такій галузі є неодмінно затребуваними на ринку праці. Отож, які вакансії допоможуть вам реалізувати себе в IT-сфері в Запоріжжі?

Менеджер з продажу

2

Така вакансія є в Запорізькій фірмі UAD Systems та стосується IT-індустрії. У ваші обов’язки та потреби входить: знання англійської мови на високому рівні, досвід роботи з IT-біржами, розуміння технік онлайн-продажів, розуміння етапів та процесу розробки програмного забезпечення, володіння основами комунікації, вміння використовувати їх на практиці, презентаційні навики (підготовка матеріалів для презентацій, бізнес-кейси і тд), бажання вчитися та постійно вдосконалювати свої навики.

На такій спеціальності ви відповідатимете за пошук клієнтів, роботу на IT-біржах, обробку нових заяв, роботу з Linkedln та з аналогічними серверами, розвиток і збільшення каналу продажів. Роботодавець пропонує зручні умови праці: повна зайнятість, п’ять днів на тиждень та гнучки графік. Крім цього, офіс знаходиться у самому центрі Запоріжжя, гарантують непогану заробітну плату та приємний колектив.

СЕО-спеціаліст, оптимізатор у фірмі Запоріжжя Smart Pluss

3

Перевагами цієї вакансії є повна та неповна зайнятості, дистанційна робота, можливість працювати навіть студенту. Проте рекомендований досвід від одного року у цій сфері. Основним обов’язком СЕО-спеціаліста є просування проєктів в англомовному середовищі. Вам гарантують професійну підтримку та навчання, можливість реалізації свого потенціалу, стабільну заробітну плату (в залежності від результатів вашої діяльності), зручний графік роботи. У ваші обов’язки та потреби входить: бажання постійного розвитку у сфері СЕО, володіння англійською мовою на середньому рівні, вміння швидко вчитись, відповідальність, володіння комп’ютерними програмами (обов’язково Excel) та досвід роботи у сфері СЕО. Орієнтовна заробітна плата – 15000-20000 тисяч гривень в місяць.

Back-End PHP Developer у Запорізькій компанії GroupBWT

4

Вакансія потребує досвід роботи від одного року, а також пропонує як і повну, так і неповну зайнятості. GroupBWT – це ІТ-компанія, яка працює вже більше десяти років та допомагає клієнтам з усього світу реалізувати їх ідеї за рахунок комплексних Веб рішень та обробки даних. На таку спеціальність від вас вимагатимуть: досвід роботи, володіння популярними фреймворками (найкраще Ларалель), добрі знання та досвід роботи з MySQL, розуміння REST API та основних принципів роботи ООП, досвід користування з Git, Docker, Composer, досвід інтеграції 3rd party APIs, відповідати PSR стандартам, вміння працювати з GIT flows.

При працевлаштуванні значною перевагою буде, якщо ви вмієте писати тести та оптимізувати промисловість, маєте досвід роботи з HTML/CSS/Javascript та з  Elasticsearch, Redis та з Laravel Nova, добре володієте знаннями AWS сервісів та систем, розумієте СІ/СD технік. Роботодавці пропонують стабільну заробітну плату, чудовий опенспейс у центрі міста, внутрішнє навчання та участі в різноманітних конференціях за рахунок компанії, оплачувану відпустку та лікарняне, офіційне працевлаштування, безкоштовне харчування в офісі та безліч корпоративних заходів.

Програміст 1С 8.3 (junior, стажер) у Золотий Вік

5

Компанія «Золотий Вік» є одним із найбільших національних продавців ювелірних прикрас і нараховує більше трьохсот фірмових магазинів у 110 містах України. У зв’язку з розширенням відділу компанія «Золотий Вік» запрошує взяти участь у конкурсі на вакансію – програміст 1С 8. 3 (junior, стажер).

Перевагами працевлаштування саме в цій компанії є зручне розташування офісу в Запоріжжі, зручний робочий графік, офіційне оформлення, соціальні гарантії, можливості для особистісного розвитку за рахунок проведення та організації низки конференцій, тренінгів, курсів, можливість кар‘єрного росту, гарантована своєчасна оплата заробітної плати. У свою чергу вакансія програміста у «Золотий Вік» вимагає від майбутнього кандидата: освіту в ІТ-сфері, навчальні навики програмування на будь-якій мові, бажання розвиватись саме в ІТ-галузі, аналітичне мислення, здатність самостійно розбиратись у складних матеріалах, постійний саморозвиток та вдосконалення рівня своїх знань. В обов’язки програміста входить: розробка та підтримка програмного забезпечення на базі 1С 8.3; оптимізація існуючого функціоналу, створення нових і доробка старих моделей конфігурації в БД 1С, вміння оцінювати терміни виконання задачі та дотримуватись їх, за необхідності вміння консультуватись із клієнтами. Якщо ти студент і потребуєш пройти практику – зателефонуй компанії та пройди стажування з майбутньою перспективою офіційного  працевлаштування.

3D-візуалізатор, дизайнер інтер‘єру (3ds Max) в Lestad Studio

6

Повна зайнятість та досвід роботи від одного року є обов’язковим під час працевлаштування.

Компанія LESTAD STUDIO займається розробкою інтер’єру квартир, будинків, торгових центрів, а також деякі роботи пов’язані з моделювання елементів інтер’єру. Обов’язками кандидата на цю спеціальність є володіння програмою 3Ds Max на високому рівні, вміння налаштовувати світло, робити якісні та реалістичні фотографії, вміння працювати та моделювати в Zbrush, Blender, 4DCinema, Maya. Також перевагою при працевлаштуванні буде володіння плану БТІ та програми ArchiCAD.

У свою чергу компанія пропонує велику бібліотеку різноманітних матеріалів та елементів для інтер’єру та екстер’єру, зручний та гнучкий графік, своєчасну оплату зарплати та приємний колектив. У середньому заробітна плата становить від 8 до 15 тисяч гривень в місяць.

В Запоріжжі, як і в багатьох інших українських містах, зараз відбувається активний розвиток ІТ-сфери. Місто потребує хороших ІТ-фахівців, а тому вартує спробувати знайти себе саме в цій галузі діяльності. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.