Четвер, 25 Квітня, 2024

Щорічний міжнародний форум інновацій в Запоріжжі

У виставковому центрі «Козак Палац» у Запоріжжі кожного року відбувається Міжнародний форум інновацій «InCo Forum», пише zaporizhzhia-future.com.ua.

Цей захід спрямований на популяризацію Запоріжжя та України для того, щоб залучити іноземні та внутрішні інвестиції. Форум присвячений багатьом питанням, наприклад, інвестуванням або інноваціям. Проведення та організація такого заходу має великий вплив на фактор конкурентоспроможності бізнесу, його розвитку на території України, ефективності та державного управління. Статистика Запоріжжя говорить про те, що більшість інвестицій у регіон надходить саме для розвитку інноваційних та високотехнологічних галузей. Під час форуму у Запоріжжі організовують безліч цікавих тематичних дискусій, наприклад: інновації в промисловості – що потрібно робити для його впровадження, а також важливість промислового без візу для українського експорту до Євро Союзу; розвиток смарт-технологій в управлінні підприємствами та територіями, а також розвиток IT-індустрії та його вплив на майбутнє України.

Учасники та структура щорічного форуму інновацій в Запоріжжі

2

Учасниками форуму є представники різноманітних спільнот: ділової, політичної, наукової та адміністративної.

«InCo Forum» також включає в себе спільну дискусію на рахунок розвитку Запоріжжя, презентації успішних проєктів та історій, які допоможуть вести бізнес, а також ТГ щодо власного інноваційного розвитку.

Захід триває впродовж трьох днів та супроводжується спеціальною виставкою різноманітних інновацій від промислових та IT-компаній держави.

Щорічно форум відвідують більше п’яти тисяч учасників з різних країн: Австралії, Австрії, Голландії, Німеччини, США та Узбекистану. Безліч людей є свідками презентацій інвесторів, які розпочинають свою діяльність на Запоріжжі. Також у форумі беруть участь більше сорока українських і не тільки експертів щодо питань розвитку бізнесу та територій.

Головним завданням цього заходу є створення ефективного майданчику для того, щоб висвітлювати шляхи інноваційного розвитку регіонів та підприємств України та надання можливостей бізнесу ознайомитися із програмами інвестування та фінансування, його підтримки. Також метою «InCo Forum» є зобразити потенціал Запоріжжя інвесторам, показати всі сучасні, перспективні проєкти регіону.

Такі заходи є не лише корисними для жителів України, це чудова можливість ознайомити закордонних інвесторів із можливостями українських проєктів, які насправді варті уваги, а особливо – фінансування.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.