Вівторок, 19 Березня, 2024

DozoR City: ІТ-розробка для запоріжців

Стикалися ви коли-небудь з проблемою, коли доводиться довго чекати на громадський транспорт в Запоріжжі, перекидатися з ноги на ногу і лаятися, бо такий довгоочікуваний автобус так і не приїхав? Проблем би було менше, якби запоріжці знали точно до хвилини, коли прибуде міський автобус чи тролейбус на ваше місце очікування, пише Запоріжжя Майбутнього.

DozoR City: ІТ-розробка для запоріжців для вирішення проблем з громадським транспортом

2

Та у Запоріжжі ця проблема легко вирішується тепер, коли українські ІТ-фахівці подбали про створення мобільного додатка для відстеження громадського транспорту Запоріжжя. Цей додаток отримав назву DozoR City і завдяки йому можна прийти на зупинку громадського транспорту вчасно і не замерзнути, змокнути чи посмажитися на палючому сонці.

Додаток доступний для використання не тільки в Запоріжжі. Інформація про роботу громадського транспорту в доступна і в інших українських містах – наприклад, ним можуть користуватися мешканці Житомира, Білої Церкви, Кам’янця-Подільського, Ковеля, Конотопу та інших міст.

Всі актуальні дані про роботу громадського транспорту в Запоріжжі надходять в онлайн-режимі. Додаток можна завантажити в вільному доступі з електронних сервісів Google або ж в App Store.

Після того, як завантажили додаток, оберіть місто, в якому перебуваєте. Далі потрібно вказати на той вид транспорту, на який ви розраховуєте. Після цього на екран ви отримуєте актуальні інформацію про місцезнаходження транспорту, а також про час прибуття на ваше місце зупинки.

Запоріжці можуть скористатися сервісом пошуку громадського транспорту і через сайт додатку – тут його не потрібно скачувати на ваш смартфон, достатньо просто зайти і обрати вид та номер транспорту, яким хочете скористатися. Тоді на екрані висвітлиться вся необхідна для вас інформація, ви побачите кількість транспорту на обраному маршруті громадського транспорту і дізнаєтеся орієнтовний час прибуття до вашого місця очікування.

За допомогою цієї розробки можна вирішити цілу низку актуальних питань з громадським транспортом в вашому місті. І не потрібно чекати на зупинці, бідкаючись і обурюючись на місцеву владу та недобросовісних перевізників, адже за допомогою додатку можна вчасно прийти на зупинку і не чекати.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.