Субота, 20 Квітня, 2024

Як запоріжці можуть оплатити комунальні послуги по-новому

Сплата комунальних послуг та подача показників лічильників – рутинна справа, про яку доводиться згадувати принаймні раз на місяць, пише сайт zaporizhzhia-future.com.ua. Та з сучасними сервісами і інноваціями міської ради ця справа не виглядає такою вже дратівливою та рутинною – це все відбувається набагато швидше, ніж коли запоріжці послуговуються “традиційними” способами оплати комунальних послуг та подачі показників лічильників.  

Заплатити за комунальні послуги в онлайн-режимі можна, скориставшись “Особистим кабінетом мешканця Запоріжжя” – це сьогодні найпростіший спосіб не тільки подати показники, сплатити квитанції, а також отримати актуальну інформацію про роботу комунальних підприємств нашого міста. Та є ще інші – альтернативні – способи оплати показників в онлайн-режимі.  

Альтернативні способи швидкої оплати комунальних послуг в Запоріжжі

2

Один із популярних способів оплати комунальних послуг – це використання послуг сайту portmone – відомого електронного ресурсу, який також дозволяє оплатити послуги мобільного зв’язку, здійснити будь-які грошові перекази, оплатити послуги інтернет-зв’язку та багато-багато інших можливостей для запоріжців, а також мешканців інших українських міст.  

Ще один схожий варіант оплати комунальних послуг в Запорізькій області – це використання сайту plategka. Цей сайт також дозволяє запоріжцям швидко сплатити гроші за комунальні послуги, так само сплатити послуги інтернет-зв’язку та телефонного зв’язку. Однак сайт дещо відрізняється від попереднього – тут також запоріжці можуть придбати квитки на потяг, літак чи автобус, сплатити кошти за навчання тощо.  

33

Досить давно існує на просторах інтернету сайт easypay.ua – тут можна в дистанційному режимі сплатити будь-які послуги, починаючи від комунальних послуг і закінчуючи сплатою коштів за домофон. Сайт призначений не тільки для мешканців Запоріжжя – ним може скористатися будь-який українець для дистанційної оплати своїх потреб.  

Без сумнівів, сьогодні набагато простіше скористатися можливостями дистанційної оплати комунальних (та і інших також) послуг, тим більше, якщо таку змогу надають інновації в вашому місті. 

Будьте в тренді та користуйтеся електронними сервісами рідного міста! 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.